MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2012 10:50 , de Magdalena Duru

HUIDU n-a ridicat nici azi ochii din pământ, la prima apariţie în public, după multă vreme! Fostul „cârcotaș” a mers la tribunal | FOTO

Distribuie

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, cămașă albă și cravată neagră, Șerban Huidu a pășit pe holul tribunalului încruntat și cu ochii în pământ. Nici la ieșire nu a avut o altă înfățișare, semn că regretă tragedia provocată și că se teme pentru soarta lui.
Pe 16 octombrie 2011, Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau trei persoane. Toate cele trei persoane au murit. Huidu conducea maşina în care se aflau soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi bona.
Șerban Huidu
Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h. Maşina lui Huidu a intrat total pe contrasens.
Huidu a fost trimis în judecată, pe 14 mai 2012, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Foto: Ana Grădinaru
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii