Pentru cei aproximativ 350 de invitaţi, Pepe a ales, împreună cu naşii, un meniu special, cu mâncăruri fine din bucătăria franţuzească şi internaţională, meniul costând de 120-130 de euro de persoană.
Somon afumat cu hrean şi capere, şvaiţer, tartine cu icre de somon, surimi, salată rucola cu roşii cherry şi mozzarellla, pastramă de vită, rulou de şuncă cu crudităţi, salată de brânză pe pat de ardei sunt felurile servite la aperitive. Au urmat „vol au vent” cu pui şi ciuperci, somon la grătar cu sos cu capere, brocoli, baby carrots, după care petrecăreţii au fost îmbiaţi cu muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume. La toate acestea s-au adăugat platourile cu fructe, tort şi băutura open-bar.
Oana Zăvoranu: „Nu m-am uitat la cununia lui Pepe. Nu sunt masochistă”
Mara Bănică, Ogică împreună cu „Viespea” şi Costin Mărculescu au plecat de la petrecere şi au adus în studioul de la „Un show păcătos” platourile cu felurile servite la petrecere, cu aprobarea restaurantului şi a lui Pepe. Nu au lipsit micile incidente: din cauza emoţiilor, Mărculescu a scăpat capacele pe jos, iar Mara Bănică i-a pasat lui Capatos aranjamentul floral, pe care acesta l-a folosit, împreună cu Mircea N. Stoian pe post de pălării, spre amuzamentul celor prezenţi.