Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. S-a dansat elevat pe muzica unui manelist absolvent de conservator!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. S-a dansat elevat pe muzica unui manelist absolvent de conservator!

VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. S-a dansat elevat pe muzica unui manelist absolvent de conservator!

Dacă la precedenta sa nuntă, cea cu frumoasa Consuelo Matos, l-a avut invitat pe Adrian Minune, duminică seara, ginerele Adrian Mutu a vrut să dea o notă mai... elevată petrecerii, așa că a ales să-și delecteze invitații cu muzica unui manelist absolvent de conservator. Gabi de la Oradea a fost cel responsabil cu partea ”tradițională” a nunții.

De Florian Gheorghe,

Bun prieten cu Mutu, solistul de muzică de petrecere și manele a cântat toată dimineața la nunta fostei glorii a fotbalului românesc, care s-a căsătorit ieri cu  frumoasa Sandra Bachici. Petrecerea, care a avut loc la un local luxos din centrul Capitalei, a mai fost animată de Delia, Provincialii și Prestige Orchestra. Însă, în buna tradiție a petrecerilor sale, Adrian Mutu și mai toți petrecăreții s-au dezbrăcat de inhibiții și, după valsul miresei, tăierea tortului și tot ritualul, au dansat hore pe manele până în zorii zilei de luni.

Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. Dimineața, invitații au ”rupt-o” pe manele

Prietenia lui Mutu cu Gabi de la Oradea, singurul manelist ce a absolvit Conservatorul, a început pe când fotbalistul avea afaceri în județul Bihor, mai precis o fabrică de biocombustibili. Așa că manelistul e nelipsit de la ”agapele” lui Adrian Mutu, fotbalistul ce  ieșit de pe teren după o carieră notabilă. În urmă cu ceva ani, Mutu a acceptat să joace interpretând propriul rol în videoclipul unei manele-intitulată ”Milioanele”- compusă special pentru el de același solist.

”Nu știu dacă trebuie să ne ferim de acest gen, personal îmi plac multe melodii de calitate, cântate de soliștii genului”, își justifica Adrian Mutu, la vremea respectivă, prezența sa într-un clip ce însoțea o manea.

Ieri, Adrian Mutu a continuat-o în același registru sonor, invitând o parte din cei ce au chefuit la nuntă, la un luxos  salon din Pipera, pentru tradiționala ”Ciorbă de potroace”, asortată tot cu manele

CITESTE ȘI:  VIDEO EXCLUSIV | Ce au făcut Adrian Mutu și Sandra la 3 dimineața, la nunta lor. Toți au stat și au privit

Close
Închide
  Close