De Ana Maria Păsat,

După o căsătorie ce părea perfectă cu prima sa iubire, de care a divorţat în urmă cu mai bine de doi ani, Roxana Ionescu nu se grăbeşte să ajungă din nou în faţa altarului. Chiar dacă s-a zvonit că ea şi iubitul său, omul de afaceri timişorean Tinu Vidaicu, ar fi stabilit deja şi data nunţii, vedeta spune că lucrurile stau cu totul altfel.
“Nu am ajuns la discuţii de acest gen, nu am vorbit de căsătorie până acum. Acestea vin natural, cu timpul”, a declarat “Mama Natură” pentru Libertatea. În plus, Roxana nu ia încă în calcul să se mute în Timişoara, mai ales că ea are în Capitală un job care, potrivit propriilor afirmaţii, îi aduce multă satisfacţie.
“Deocamdată, avionul este prietenul meu, fac naveta la Timişoara, în weekend. De trei ani, sunt brand-ambasadorul unei firme cunoscute de băutură. Îmi place ceea ce fac, mă dezvolt frumos aici”, a mai spus aceasta.
Roxana se pregăteşte, de asemenea, şi de un moment special, care va avea loc peste câteva luni. “În ianuarie facem doi ani de când suntem împreună”, a spus Roxana.

Nu-i mai place ce se întâmplă în TV

În ceea ce priveşte revenirea Roxanei pe micul ecran, aceasta a spus că-i tentată să o facă, dar în anumite condiţii.
“Am primit anumite propuneri, de care nu am fost însă încântată. Vreau ceva curat, ca pe vremuri, de bună calitate. Toate tipologiile s-au cam schimbat însă, acum există foarte multe emisiuni- concurs. Mi-ar plăcea să prezint ceva, să şi particip, dar în anumite condiţii. De exemplu, aş repeta experienţa de la «Dansez pentru tine», dar nu şi pe cea din «Ferma vedetelor »”, a spus „Mama Natură”.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens