De Ana Maria Păsat,

Prima a fost o franțuzoaică. Aceasta a fost cea care l-a inițiat pe fostul sportiv în afaceri. Ea l-a ajutat chiar și cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business.

Franțuzoaicei i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. Iubirea dintre cei doi însă s-a stins rapid. Căsnicia lor a luat sfârșit după un an și patru luni de când au mers la altar.

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea “da”, după doar câteva luni de amor nebun.Numai că nici această legătură nu a fost menită să dureze. Motivul? Fostul sportiv, după cum a declarat Anamaria la divorț, obișnuia să o lovească și era extrem de posesiv și gelos.

După despărțirea de aceasta, s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit însă foarte repede.

Cu Gabriela Cristea s-a însurat apoi în anul 2008.

Căsnicia lor a durat ceva mai mult, aproximativ cinci ani. Afaceristul motiva că a divorțat din cauza insistențelor vedetei TV de a face un copil prin fertilizare! După despărțire, cei doi și-au spălat rufele în public, la TV, iar la ceva timp, prezentatoarea TV i-a intentat și proces pentru recuperarea unei sume importante de bani.

Gabriela Cristea îi cere 400.000 de euro

Gabriela Cristea a reușit să câștige procesul în care solicita ca instanța să repună pe rol dosarul în care le imputa afaceristului și firmei acestuia nu mai puțin de 400.000 de euro. Astfel că, în prezent, cei doi se judecă pentru o sumă deloc de neglijat. În timp ce vedeta TV evită să vorbească despre această acțiune și se rezumă doar la a declara “îi las pe avocați să-și facă treaba”, Marcel Toader și-a expus punctul de vedere și a atacat-o, subtil, pe fosta soție. Acesta spune că, de fapt, Gabriela Cristea s-ar fi lăsat influențată de anumiți prieteni în momentul în care a deschis acest proces.


Citeşte şi: EXCLUSIV/Marcel Toader părăsit și de cea de-a șasea soție. Maria Constantin a depus deja actele de divorț. Totul a pornit de la bani!