MENIU CAUTĂ
04 Apr. 2017 06:27

Iulia Vântur şi Salman Khan sunt în vacanţă în Maldive. Cum s-au pozat cei doi!

Distribuie

Iulia Vântur se bucură în aceste zile de o vacanţă incredibilă în Insulele Maldive, de unde a dezvăluit mai multe fotografii.

În toate fotografiile postate pe reţelele ei de socializare, Iulia apare zâmbind, frumoasa vedetă purtând rochii vaporoase, costume de baie colorate, pălării şi ochelari de soare.

De fiecare dată, Iulia este singură în fotografii, însă presa din India scrie că Salman Khan, iubitul ei, o însoţeşte în această vacanţă exotică. Mai mult, alaturi de ei se afla si mai multi membri ai familiei actorului indian cu care Iulia are o relatie de mai multi ani. O fotografie in care Iulia si Salman Khan apar alaturi de familia actorului a fost publicata de ziarele indiene., aceasta fiind una dintre rarerele ocazii in care cei doi pozeaza impreuna.

Iulia Vântur a avut o perioadă foarte încărcată, ea devenind foarte cunoscută în India, unde a reuşit să cucerească presa şi publicul. A apărut în mai multe show-uri de televiziune, iar în viitor nu este exclusă nici o carieră la Bollywood.

 

Citeste mai departe pe viva.ro

Comentarii