Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Johnny Depp este de nerecunoscut! Bătrân şi cu început de chelie | FOTO

Johnny Depp este de nerecunoscut! Bătrân şi cu început de chelie | FOTO

Cunoscutul actor, Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, a purtat un machiaj extrem, miercuri, pe platourile de filmare a celei mai noi producţii în care apare.
Actorul a fost surprins de paparazzi mult mai bătrân, cu un început de chelie şi cu restul părului cărunt şi dat pe spate, conform dailymail.co.uk. Cea mai nouă producţie în care apare Depp este un film autobiografic despre gangsterul James „Whitey” Bulger, care în noiembrie 2013 a fost condamnat de două ori la închisoare pe viaţă pentru participarea la numeroase crime şi infracţiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii şi şantaj din anii 1970 până în 1990.
„Motivul pentru care îl interpretez este evident pentru mine”, a povestit Johnny Depp într-un interviu mai devreme în acest an. „Este un personaj fascinant. Nu seamănă cu nimic din ce am mai făcut până acum. Sunt foarte entuziasmat să intru în pielea lui pentru puţin timp”.
Filmul, regizat de Scott Cooper, se bazează pe cartea „Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob”, scrisă de foştii reporteri la Boston Globe Dick Lehr şi Gerald ONeill.
Foto: HEPTA
 
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close