MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 00:03

La Asia Express Sezonul 2, Cocuța și Bogdan l-au oprit pe stradă pe unul dintre șefii armatei din Sri Lanka. Ce le-a făcut acesta i-a lăsat fără cuvinte

Distribuie

Cocuța și Bogdan au avut parte de o experiență inedită la Asia Express Sezonul 2. Cei doi dansatori au fost luați la autostop de unul dintre șefii armatei din Sri Lanka și acesta i-a ajutat să treacă foarte ușor peste proba pe care o aveau.

În drumul lor spre piața de fructe, Cocuța a oprit o mașină 'neagră' pentru a cere ajutor să se deplaseze, iar în autovehicul era chiar unul dintre șefii armatei din Sri Lanka, un colonel foarte influent în zonă. 'În mașină am aflat că era armata srilankeză. Să ne înțelegem, am oprit armata în fața pieței să ne ducă', s-a amuzat Bogdan în timpul testimonialului.

'Domnul era îmbrăcat într-un costum impecabil, milităresc, cu epoleți. Era clar că avea un grad înalt. Și apoi am aflat că este colonel, cunoscut aici de toată lumea', a spus și Cocuța.

Acesta nu doar că a fost foarte amabil și i-a ajutat pe cei doi să ajungă în oraș luându-i în mașina armatei, dar a oprit un polițist, i-a cerut să le oprească un autobuz și le-a plătit călătoria din propriul buzunar.

Surpriza a venit, însă, la despărțire, atunci când le-a dat un număr de telefon miraculos. 'Ne-a spus să oprim orice persoană vrem noi, persoana respectivă să sune la numărul acela și noi vom ajunge la destinația pe care ne-o dorim', au povestit cei doi concurenți norocoși.


Citește și: 

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii