Mergi direct la conținut »
LACRIMI în FAMILIA AUREI ION! FRATELE studentei la MEDICINĂ care a MURIT ÎN APUSENI a PICAT BAC-UL!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > LACRIMI în FAMILIA AUREI ION! FRATELE studentei la MEDICINĂ care a MURIT ÎN APUSENI a PICAT BAC-UL!

LACRIMI în FAMILIA AUREI ION! FRATELE studentei la MEDICINĂ care a MURIT ÎN APUSENI a PICAT BAC-UL!

De Simona Josan,

Alex Ion, fratele Aurei Ion, nu îşi va vedea deocamdată visul cu ochii. Acela de a da la Facultatea de Medicină, pentru a-i urma exemplul surorii sale mai mari. Băiatul nu a luat bacalaureatul din prima, la nici una dintre materiile susţinute în scris nereuşind să obţină peste 6.
Astfel, Alex, student eminent la un liceu din Bucureşti, a luat 4,6 la Limba română, 3,85 la matematică-informatică şi 5,4 la Anatomie ş Fiziologie umană, materie care i-ar fi trebuit, cu siguranţă şi la examenul la Medicină.
Aura Ion a murit în luna ianuarie, în urma accidentului aviatic din Apuseni în care şi-a pierdut viaţa şi pilotul Adrian Iovan. Aura Ion, care era studentă la Medicină şi efectua un zbor la Cluj cu o echipă de medici specializaţi pe transplant, ar fi fost şi astăzi în viaţă dacă echipele de salvare nu ar fi zăbovit şase ore în încercarea de a repera.
 

 
 
Close
Închide