MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2017 11:42

Lansare Libertatea.ro. Balkan feat. Glorya nu au somn! / VIDEO

Distribuie

Balkan şi Glorya, colega sa de scenă, sunt doi artişi conştiincioşi. Muncesc mult şi scot piesă după piesă. Azi, ei lansează un nou single, “Nu am somn”, o piesă cu un mesaj motivaţional, inspirată din trăirile lui Balkan.

Piesa Nu am somn' este inspirată din trăirile mele. Am plecat de la ideea că vreau să transpun cumva povestea mea pe note muzicale şi aşa a luat naştere această piesă. Melodia este scrisă de mine şi de către Glorya, de producţie s-au ocupat băieţii de la Loko Production, iar videoclipul este realizat de Marian Plaian (EM Production, Emanuel Grigore). În videoclipul piesei apar doi sportivi naţionali de kickbox din Constanţa (Alex Filip şi Cătălin Casaru). De altfel, ei sunt prietenii mei şi pe această cale le mulţumesc că au acceptat invitaţia la filmări. Mulţumim echipei Sprint Music şi lui Marius China pentru sprijinul acordat. Din punctual meu de vedere, piesă Nu am somn' a ieşit fix aşa cum am gândit-o încă de la început. Sunt foarte mulţumit de produs şi sper că oamenii să se regăsească în piesă. Pe viitor tot ce pot să spun este că pregătim piese noi pe care le vom lansa în perioada următoare', spune Balkan.

Consider că împreună am dus la bun final un proiect foarte important pentru noi.”Nu am somn” este o piesă cu un mesaj motivaţional şi sunt sigură că majoritatea se vor regăsi în toată această poveste realizată cu multă muncă şi atenţie alături de echipa noastră Sprint Music, EM Production, Marian Plaian şi băieţii de la Loko Production. Ţin să le mulţumesc în mod special lui Alex Filip şi Cătălin Casaru pentru ceea ce au reuşit să transmită prin intermediul videoclipului şi consider că mereu avem de învăţat de la cei mai buni, iar ei sunt exemplul clar că fără muncă, gânduri, urcuşuri şi coborâşuri nu ajungem nicăieri! Cu toată sinceritatea va spun că pe mine ceea ce a ieşit mă lasă fără cuvinte în sensul cel mai bun posibil!”, a adăugat Glorya.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii