Mergi direct la conținut »
Leo Iorga a primit vești bune, după două luni de tratament în Germania! Tumorile s-au micșorat și poate fi operat!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Leo Iorga a primit vești bune, după două luni de tratament în Germania! Tumorile s-au micșorat și poate fi operat!

Leo Iorga a primit vești bune, după două luni de tratament în Germania! Tumorile s-au micșorat și poate fi operat!

În sfârșit, o veste bună pentru Leo Iorga, după două luni de griji, investigații și chimoterapie, la o clinică din Germania! Tratamentul la care a fost supus artistul pare să înceapă a da rezultate.

De Florian Gheorghe,

Leo are nevoie de o nouă intervenție la singurul său plămân. Iar săptămâna aceasta, intervenția va avea loc, în sfârșit!

După mai multe amânări, cauzate de starea sa generală de sănătate, medicii i-au dat undă verde pentru operația delicată menită să-i salveze viața. Cântărețul se simte mult mai bine acum față de cum era la prima vizită în Germania, dar cel mai mult a cântărit faptul că tumorile de la plămân au intrat într-o ușoară remisiune, după chimioterapie.

Miercuri, 10 aprilie, doctorii de la centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) îl vor supune unei noi intervenții chirurgicale prin metoda Cyberknife, prin care, în perioada următoare, în mai multe etape, vor fi atacate punctual toate formațiunile apărute pe plămânul lui Leo.

Leo Iorga, alături de dr. Fabian Fehlauer, medicul care îl va opera la clinica din Germania

Vizitat de colegii rockeri

În Germania, alături de fostul solist Cargo, Pacifica și Compact se află soția lui Paula, fratele lui, fostul toboșar Cristi Iorga (resident în Regensburg), dar și prieteni din vechea gardă a rockului românesc, care l-au vizitat ca să-l încurajeze – Tavi Iepan, cu care a cântat la sfârșitul anilor ʼ80 (pe atunci, chitarist la Cargo) și Dietrich “Dixie” Krauser, membru fondator al grupului Pro Musica. “Avem chitară, avem bass, tobe și voce, a mea – ce-i drept, încă în service. O putem pune de-o trupă”, glumește, plin de speranță, Leo.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

În vârstă de 54 de ani, Leo Iorga mai are de luptat cu boala, iar familia lui face eforturi disperate să strângă banii necesari acoperirii tratamentelor. Conturile pentru donații sunt în continuare deschise pentru cei care vor să-l ajute pe Leo Iorga în lupta lui cu boala:

Iorga Leonard BCR
RO98RNCB0318000672890001 – LEI
RO06RNCB0064000672890001 – EURO
Cod Swift RNCBROBU – pentru donații din străinătate

Leo Iorga (54 de ani)


Citește și: 

Continuă operațiunea de căutare a drogurilor pe litoralul românesc. 150 de kilograme găsite pe plajă, în ultimele zile, de polițiști și localnici

 

Close
Închide
  Close