MENIU CAUTĂ

Lora este obsedată de pantofi. Incredibil ce se întâmplă de câte ori este invitată la un eveniment

Distribuie

Lora este obsedată de pantofi. Artista a recunoscut pentru prima oară că atunci când vine vorba de pasiunea ei, nu contează câți bani cheltuie. Mai mult, aceasta a dezvăluit ce se întâmplă de fiecare dată când este invitată la un eveniment.

Lora  este obsedată de pantofi. Cântăreaţa a spus cât este dispusă să plătească pentru o pereche de pantofi, dar și ce spune iubitul ei despre acest lucru.  În dressing-ul vedetei, abia mai încap lucrurile.

Lora este obsedată de pantofi. „Am dat 30 de perechi săptămâna trecută”

„Da şi acum mai am nişte oameni care ţin foarte mult la imaginea mea şi la look-ul meu şi atunci când eu sunt comodă şi nu vreau să vin la eveniment că n-am chef să stau să văd cu ce mă îmbrac… acum am oameni care se ocupă de asta şi nu mai am nicio scuză. Trebuie să vin. N-am fost niciodată înnebunită după genţi, eu cu pantofii am o problemă. Dacă mă întrebi de o pereche de pantofi de 2000 de euro, da, îi cumpăr. În funcţie de încălţări, de exemplu, poţi să construieşti o întreagă ţinută. Păi, am dat vreo 30 de perechi luna trecută. În dressing-ul meu care nu prea mai are loc de chestii. Iubitul meu nu spune nimic pentru că şi el are „păcatele lui”. Şi are şi el o obsesie foarte mare pentru pantofi”, a povestit Lora, conform Antena Stars.

 

Citește mai multe despre pantofi pe Libertatea.

Comentarii