Mergi direct la conținut »
Loredana Chivu, mesaj dur pentru  fostul iubit. "Nu mă mai asociați cu acest golan"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Loredana Chivu, mesaj dur pentru fostul iubit. "Nu mă mai asociați cu acest golan"

Loredana Chivu, mesaj dur pentru fostul iubit. „Nu mă mai asociați cu acest golan”

Loredana Chivu a comentat în termeni foarte duri la adresa fostului ei iubit.

De Dana Aramă,

Loredana Chivu, despre care s-a aflat cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră, este una dintre cele mai incendiare apariții din showbiz-ul românesc.

Loredana Chivu, care de curând a înceract să se sinucidă, a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, un mesaj extrem de dur la adresa fostului ei iubit, Mihai Colesnicov.

„Îmi este ruşine să îmi asum relaţia pe care tocmai am încheiat-o… am vrut să ţin totul pentru mine până în această seară cand au început jigniri şi ameninţări cu bătaia… vă rog din suflet nu mă mai asociaţi cu acest golan care nu vrea decât să pară ce nu e. Îmi este ruşine de mine că am iubit un asemenea om cu un asemenea caracter!

I-a plăcut să-si scoată “vagaboanta” la film pe banii mei, în timp ce eu eram plecată la muncă, iar să mă jignească în fel şi chip, să fiu amenintată… a fost bună reclamă de băiat bun, e mai nasol când dăm cărţile pe faţă!c Caracter zero… am obosit să mă lupt cu răutatea lui şi am obosit să îl fac să pară ce nu e!”, a scris Loredana Chivu.

Ulterior, Loredana Chivu a șters mesajul respectiv care, probabil, a fost publicxat la nervi.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

Close
Închide
  Close