Mergi direct la conținut »
Lucian Mîndruță a tras cabluri la magazinul Unirea. Așa a făcut primii bani, dar a făcut și poze la înmormântări
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lucian Mîndruță a tras cabluri la magazinul Unirea. Așa a făcut primii bani, dar a făcut și poze la înmormântări

Lucian Mîndruță a tras cabluri la magazinul Unirea. Așa a făcut primii bani, dar a făcut și poze la înmormântări

Fostul prezentator de televiziune Lucian Mîndruță a câștigat primii săi bani pe vremea când era dolescent și trăgea cabluri la un mare magazin din Capitală și făcea poze la înmormântări.

De Dana Aramă,

Lucian Mîndruță, care a afirmat că soția sa a fost prima femeie la care a mers cu șpagă, este un fost prezentator de televiziune.

Lucian Mîndruță, care a reușit să se lase de fumat, a câștigat primii săi bani făcând pe electricianul la magazinul Unirea din Capitală. de asemenea, el a afirmat și că făcea poze la înmormântări.

„Am lucrat acolo, că electrician. Am tras cabluri. Deci, dacă nu merge lumina, puteți spune că mi-am făcut treaba prost. Am lucrat acolo în88-89, când eram student la seral. Dimineață lucrăm și seară eram la facultate. Trebuia să mă întrețin.

Eu mă întrețin singur de pe la 14 ani. Am muncit neoficial, iar oficial am muncit de la 19 ani, când am venit din armată. La 14 ani făceam poze la nunți, la botezuri și, o chestie care văd că s-a pierdut, făceam poze la înmormântări. Oamenii, din anumite motive – probabil că aveau remușcări că se purtaseră toată viață urât cu mortul sau nu-l văzuseră prea des, voiau să aibă o ultima poză cu decedatul.

Poți să mă crezi că făceam poze cu familia și cu mortul? Eu am făcut bani din asta. Așa mi-am luat casetofon, bicicletă, ce-mi doream. După jobul ăsta am fost electrician, am fost paznic de noapte… Joburi foarte prost plătite, dar oricum mai bine decât eram plătit la SOTI. La SOTI, că să pot să supraviețuiesc, în primele șase luni, după emisiune lucrăm că paznic de noapte la Uzina 23 August, pentru că postul nu mă plătea.

Prima carieră de televiziune, de așa-zisă vedetă, venea cu un salariu egal cu zero”, a povestit Lucian Mîndruță într-un interviu pentru revista Tango.


Citește și: Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și amorezul ei tinerel. Iubire maximă între viitorii părinți | FOTO


 

Close
Închide
  Close