Vedeta a posta pe Instagram un mesaj în care își arată nemulțumirea față de ideea de a se realiza un film despre viața ei spunând că ea este singura care poate să-și spună povestea. ”Nimeni nu știe ce știu și ce am văzut. Doar eu îmi pot spune povestea. Oricine încearcă este un șarlatan și un prost. În căutarea satisfacției imediate, fără a munci. Este o boală a societății noastre”, a scris Madonna.

Filmul pe care intenționează s-l realizeze Universal Studios este regizat de Elyse Hollander și se va numi ”Blonde Ambition” după numele turneului mondial al Madonnei din 1990.

Potrivit presei de la Hollywood filmul ar urma să prezinte viața Madonnei Louise Ciccone în anii 80, după plecarea ei din Michingan. Aceasta este o perioadă a vieții ei despre care Madonna a vorbit tot mai mult în ultima perioadă, inclusiv despre faptul că a fost victima unui viol.

Madonna a fost în atenția publică în ultima perioadă datorită implicării sale în campanii anti-Trump. La scurt timp după investirea noului președinte la Casa Albă, cântăreața a ținut un discurs în fața participanțiilor de la „Marșul Femeilor” din Washington, spunând printre altele că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă.

„Da, sunt supărată.  Da, sunt șocată. Și da, m-am gândit mult să arunc Casa Albă în aer, dar știu că acest lucru nu va schimba nimic”, a spus aceasta în fața unei mulțimi de peste un milion de oameni, referindu-se la faptul că nu va schimba faptul că Trump este noul președinte.

 

 

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile