Mergi direct la conținut »
Maria Constantin nu mai vrea să audă de Marcel Toader, dar... Ce declarații siropoase îi făcea și cum îl ridica în slăvi!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Maria Constantin nu mai vrea să audă de Marcel Toader, dar… Ce declarații siropoase îi făcea și cum îl ridica în slăvi!

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin nu mai vrea să audă acum de Marcel Toader, dar până să separe se întrecea în laude la adresa lui.

De Dana Aramă,

Maria Constantin și omul de afaceri Marcel Toader au decis să se separe în urmă cu câteva luni. După ce s-a aflat că divorțează, Marcel Toader a făcut declarații care mai de care mai șocante la adresa consoartei sale, scoțând la iveală amănunte incendiare din intimitatea lor.

Dacă acum Maria Constantin, care a fost acuzată de furt de proprietara casei în care a stat după separarea de Marcel Toader, nu mai vrea să-l vadă și să audă de Marcel Toader, nu același lucru se întâmpla până de curând.

În interviuri, solista îl ridica în slăvi pe cel care i-a fost partener de viață până de curând.


Întrebată de revista Taifasuri care sunt cele mai importante calități ale lui Marcel Toader, artista spunea:

„Prima este faptul că mă respectă. Dragostea este la început, apoi rămâne respectul, ceea ce pentru mine este foarte important. Apoi, este faptul că niciodată nu m-a mințit. Am fost foarte sinceri de la începutul relației, amândoi ne-am povestit ceea ce am trăit și ceea ce nu mai vrem să trăim.

Comunicarea este foarte importantă, noi discutăm foarte mult, chiar și dacă ne deranjează ceva, tocmai de aceea… nu ne-am certat nici măcar o dată.

Maturitatea lui mă face să mă simt mult mai sigură pe mine și se vede. Sunt împăcată cu mine, sunt foarte fericită, iar asta contează cel mai mult”.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

„Marcel a fost primit extraordinar de bine în familia mea, pentru că părinții mei așa au primit pe toată lumea, chiar și pe fostul meu soț l-au considerat copilul lor. La fel îl consideră pe Marcel și îi respect enorm pentru asta.

Mama, de fiecare dată când sună, întreabă: „Ce fac copiii mei?” Și e normal să fie așa, ei, iubindu-mă pe mine, îl iubesc și pe cel pe care eu l-am ales, iar dacă eu sunt fericită, sunt și ei”, mai explica Maria Constantin.

„Eu sunt o fire practică și-mi place ca toți oamenii din jurul meu să execute, eu sunt un bun coordonator, dar dacă partea cu execuția nu iese perfect, apar momente tensionate. Sunt perfecționistă, pentru că numai așa poți ajunge sus”, se lăuda interpreta de muzică populară.

Close
Închide
  Close