MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2011 13:31

Mătuşa Alinei Vidican o «urechează» pe soţia lui Borcea: «Este păcat că a stricat o familie»

Distribuie

Înainte de a-l cunoaşte pe Cristi Borcea, Alina Vidican şi-a petrecut o bună parte a copilăriei la Mărăuş, judeţul Arad, un sat de vreo 200 de suflete, unde locuiau bunicii ei. Bătrânii nu mai sunt în viaţă, însă în sat mai locuiesc câteva rude, care îşi aduc aminte cu drag de frumoasa brunetă. “Venea aici în vacanţe când avea vreo 15 ani. Era tare frumoasă de atunci şi se înţelegea bine cu toată lumea”, îşi aminteşte Nana Catiţa, mătuşa Alinei. “Ea a mai avut prieteni când era mică, prin Arad, şi aici era apropiată de un băiat, tot pe nume Cristi. E normal, că doar ea a fost fotomodel! Dar de când cu Borcea, mereu venea numai singură aici la noi şi nu ieşea nicăieri. Stătea doar în casă”, ne-a mai spus femeia de 76 de ani.
Mama brunetei nu l-a vrut pe Cristi
Tanti Nana, cum îi spun vecinii, ne-a mărturisit că relaţia Alinei cu Borcea a iscat multe certuri în familia lui Vidican, de-a lungul timpului, dar în ciuda neînţelegerilor pe care le avea acasă, tânăra şi bossul de la Dinamo au continuat să se iubească. “Mama ei nici nu a vrut să audă ca Alina să se mărite cu el. Eu… nu ştiu ce să zic, cred că e păcat să strici o familie, dar până la urmă, dacă nu îşi găseşte altul, să stea cu el”, spune bătrâna. Mătuşa fetei se teme ca Alina să nu aibă aceeaşi soartă ca Mihaela, adică şeful dinamovist s-o părăsească peste câţiva ani pentru o femeie mai tânără: “Să nu sfârşească şi ea ca nevasta lui Borcea, care a rămas amărâtă! Oricum, eu zic că Borcea e de vină, fiindcă profită că fetele astea tinere sunt proaste”.
Tanti Nana ne-a dezvăluit şi că între Alina şi Cristi mai există şi neînţelegeri: “O dată, când era ea în America, s-au certat. Fata i-a zis să îi dea pace, dar el nimic, a tot insistat şi s-au împăcat”. Alina nu se preocupă prea mult de părerile membrilor familiei şi îi dă înainte cu pregătirile pentru nunta care va avea loc pe data de 28 august, într-o locaţie exclusivistă din Otopeni. Cristi Borcea spune că vrea ca totul să iasă perfect. “Vreau ca lucrurile să iasă ireproşabil, dar mai sunt multe chestiuni de pus la punct. Abia am definitivat meniul. Sunt sigur că invitaţii noştri vor fi foarte încântaţi de modul în care va fi organizată nunta”, a precizat bossul dinamovist.

De la casa bătrânească din Mărăuş, la luxosul penthouse de 1,4 milioane dolari de pe malul oceanului, din Miami


Evoluţia Alinei a fost de-a dreptul incredibilă. Dacă la 15 ani timişoreanca îşi petrecea vacanţele în casa bătrânească din Mărăuş, Arad, şi se întâlnea pe ascuns, pe uliţă, cu tânărul Cristi din localitate, patru ani mai târziu ea avea să cunoască un alt Cristi, care i-a schimbat viaţa. La 19 ani, Alina a ajuns la Bucureşti şi s-a cuplat cu Cristi Borcea, şeful de la Dinamo, care pe vremea aceea avea o căsnicie fericită alături de soţia lui, Mihaela. A fost o iubire sinceră, pentru care Alina a renunţat la toţi prietenii din ţară şi la familie şi s-a mutat într-un apartament pe malul oceanului, în Miami, locuinţă cumpărată de Borcea special pentru ei doi. L-a aşteptat acolo şapte ani. În această primăvară, dinamovistul a anunţat, în sfârşit, că divorţează. Imediat după ruptura de Mihaela, Borcea a dus-o pe Alina în faţa ofiţerului stării civile, nu înainte de a vinde apartamentul din Miami şi a-şi lua un altul de 1,4 milioane de dolari, situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc.

Dinamovistul nu a ascuns relaţia, chiar dacă era însurat

Cristi Borcea nu a vorbit niciodată public despre relaţia pe care o avea cu Alina Vidican pe vremea când era însurat, însă nici nu a făcut mari eforturi s-o ascundă. Bunăoară, pe site-urile specializate în imobiliare din Statele Unite, cei doi apăreau ca proprietari ai apartamentului din Miami. În presa din România s-a vehiculat multă vreme această informaţie, pe care Borcea nici măcar nu s-a obosit s-o infirme.

A stat 22 de ani cu Mihaela

Cristi Borcea a rămas în relaţii excelente cu fosta lui soţie, Mihaela. Nici nu e de mirare, dacă ne gândim că au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună trei copii! Acum, Cristi îi asigură fostei soţii o pensie alimentară de 10.000 de euro pe lună şi merge în concedii cu ea şi cu copiii. Mai mult fotoreporterii Libertăţii au surprins alatăieri o scenă remarcabilă: Cristi i-a făcut cadou Mihaelei un BMW X5 nou-nouţ.
Libertatea a scris ieri, în exclusivitate, despre cadoul scump pe care Borcea i l-a făcut Mihaelei, fosta nevastă


SUPEROFERTĂ! Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Inelul»!

 

Comentarii