MENIU CAUTĂ

Meghan Markle desemnată cel mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018

Distribuie

Meghan Markle  a primit titlul de "cel mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018", din partea revistei americane People, informează Reuters.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, care a devenit ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit în mai cu prinţul Harry, s-a clasat pe primul loc în acest top anual întocmit de revista People, devansând actriţe de renume de la Hollywood, precum Cate Blanchett şi Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, sau starleta de reality-show Kim Kardashian.

„Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018, nu poţi să ai o astfel de conversaţie fără să o menţionezi pe Meghan Markle”, a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People. „Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, aşadar am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a adăugat ea, potrivit Agerpres.

Meghan Markle, născută în California, fostă protagonistă a serialului de televiziune „Suits”, a părăsit arareori primele pagini ale revistelor şi ziarelor după logodna ei cu prinţul Harry, anunţată în noiembrie 2017. Nunta regală din mai 2018 a fost urmărită la televizor şi pe internet de milioane de persoane din lumea întreagă.

Citește și

VIDEO/Culele, construcțiile care au istoria scrisă în ziduri, sunt în pericol să dispară. Povestea caselor atacate de Pazvante Chioru și folosite ca loc de întâlnire de regina Maria și ministrul Duca

Citește mai multe despre Meghan Markle pe Libertatea.

Comentarii