Mergi direct la conținut »
Mihai Morar, despre rolul de tătic. Soția lui este din nou însărcinată. „Totul s-a transformat foarte repede”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihai Morar, despre rolul de tătic. Soția lui este din nou însărcinată. „Totul s-a transformat foarte repede”

Mihai Morar și soția lui vor deveni din nou părinți. Cei doi au împreună două fetițe, gemene, în vârstă de 10 ani. Prezentatorul tv a povestit despre cum s-a schimbat viața lui în ultimii ani și despre cum trăiește cea mai frumoasă perioadă. 

„Cred că este prima ieşire de când am aflat că sunt tătic. Habar nu am de ce am ieşit. Obişnuiam acum câţiva ani să ies cam o dată pe lună, dar recunosc că e prima oară anul acesta când ies, mai ales că e aproape de casă, doar am trecut strada ca să-mi salut prietenii”,  a declarat Mihai Morar la Star Matinal.

„E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu 10 ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut prea repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape, de fapt sunt foarte, foarte mari… nu mai pot să le spun copii. Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum 10 ani şi mă simt în sfârşit responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi. Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”, a continuat prezentatorul tv, care va avea în curând, tot o fetiță.

Citește și

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

 

Close
Închide
  Close