Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Milionarul de la Izvorani, lăsat cu buza umflată de tânăra de 18 ani: "L-am părăsit pe Iri! Ajunsesem bătaia de joc a colegilor!"

Milionarul de la Izvorani, lăsat cu buza umflată de tânăra de 18 ani: „L-am părăsit pe Iri! Ajunsesem bătaia de joc a colegilor!”

Începutul relaţiei dintre Irinel Columbeanu şi Alexandra Hodiş pare desprins dintr-un scenariu de telenovelă siropoasă. Ea, inocenta timidă, el, omul matur, trecut prin viaţă, care ştie ce vrea şi cum să obţină. Scânteia s-ar fi aprins în toamna lui 2012, când Irinel a participat la Balul Operei din Cluj, eveniment organizat, printre alţii, şi de tânăra Alexandra. Atunci însă, bătrânul cuceritor a rămas doar cu privitul... Abia spre vara anului trecut scânteia s-a transformat în flacără. Cum? Irinel şi-a dus fiica, pe Irinuca, să defileze pe podimul de modă al unui festival de la malul mării. Pe aceeaşi scenă a păşit şi Alexandra Hodiş. Cum între fete s-a legat o prietenie sinceră, cei trei au devenit de nedespărţit la astfel de evenimente. Atinşi de săgeata lui Cupidon, Iri şi Alex, cum o alinta el, au decis să-şi trăiască iubirea discret, departe de ochii lumii. Strategia a fost valabilă o bucată de vreme, dar sclipirile din privirile lor i-au dat de gol la finele lunii noiembrie, anul trecut, când au mers împreună la petrecerea dată de Ramona Bădescu de ziua ei de naştere. Au stat ei cuminţei, ca doi străini la aceeaşi masă, au purtat discuţii “de protocol”, dar în ochii lor se putea citi altceva. Degeaba a încercat Miko Matei, bunul prieten şi naşul de cununie al lui Irinel, să-i scoată basma curată, spunând că între milionar şi brunetă nu este nimic amoros la mijloc. O singură apariţie în public, de atât a fost nevoie pentru ca dragostea lor discretă să devină una publică. Iar de atunci, lucrurile s-au desfăşurat cu o viteză ameţitoare: Alexandra a mers tot mai des la reşedinţa din Izvorani a milionarului, de aici şi zvonurile că s-ar fi mutat deja la el. Apoi, tânăra a şocat când şi-a făcut apariţia pe podium, la o prezentare, cu un inel strălucitor pe deget, despre care imediat s-a spus că e “acel inel” pe care orice tânără aşteaptă cu sufletul la gură să-l primească de la cel pe care şi-l doreşte de soţ.

De Petre Dobrescu,

Milionarul o ceruse de nevastă?

Când toată lumea se aştepta ca Irinel şi Alexandra să anunţe nunta, adolescenta, speriată de cursul vijelios al evenimentelor, i-a spus pas. “E adevărat, s-a şi speriat. Cum să se mărite aşa, când nu şi-a terminat nici măcar liceul? În plus, nu mai suporta ironiile colegilor de şcoală. Pe holurile liceului din Cluj lumea şuşotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o şi comparaţiile cu Moni… Apoi, decizia a venit firesc: «Fată, l-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viaţa înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit”, ne-a povestit o amică bună a domnişoarei Hodiş. Irinel Columbeanu n-a putut fi contactat pentru a-şi expune punctul de vedere. De altfel, atitudinea omului de afaceri n-a surprins, el evitând tot timpul să vorbească public despre noua lui cucerire, mai tânără cu 38 de ani.

Moni i-a dăruit o fetiţă, dar l-a lăsat pentru un chinez bogatAlexandra nu e prima liceană care i-a picat cu tronc milionarului de la Izvorani. În 2005, pe când era elevă, Monica Gabor s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu şi s-a mutat în vila acestuia din Izvorani. În iarna aceluiaşi an, ea a câştigat titlul de Top Model România. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după ce fotomodelul a împlinit 18 ani, iar un an mai târziu li s-a născut şi fiica, Irina. În 2010, căsnicia lor a început să scârţâie, Moni luând decizia de a se muta la Los Angeles, în America. În 2011, moldoveanca a divorţat de Irinel, iar acum este răzgâiată de un alt om cu bani, “Mr. Pink”, un chinez putred de bogat.
Ce spune tatăl lui Irinel Columbeanu

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close