MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 12:00

Mirabela a pierdut aproape 10 kg după operație și a devenit țintă pentru impostori. Vând produse de slăbit în numele ei

Distribuie

Vizibil slăbită după operația pe care a suportat-o la începutul anului (i-a fost extirpat un rinichi) Mirabela Dauer este intrigată de faptul că, în urma acesei nefericite întâlmplări, numele său a ajuns să fie folosit în scop comercial.

Artista, care a fost operată de urgență după ce medicii i-au descoperit o tumoră la rinichiul drept și, pentru a evita agravarea stării de sănătate, au decis îndepărtarea lui, a crezut că este o glumă când anumite cunoștințe au început să o întrebe de produsele pe care le recomandă pentru slăbit și pe care ea însăși le-a folosit.

Asta în ciuda faptului că prietenii săi știu că se ferește de medicamente și urăște curele pe baza unor produse ce promit slăbitul, singura sa recomandare fiind limonadele fierbinți dimineața.

 Numele Mirabelei Dauer folosit în reclame pentru slăbit 'Nu este adevărat!'

'Tot primesc telefoane în care sunt întrebată dacă am folosit tot felul de produse pentru slăbit. Asta deoarece o impostoare se folosește în mod ilegal de imaginea mea, promovându-și produsele! Nimic din ceea ce citiți este adevarat, nu sunt recomandările mele! Nu am luat niciodată produse pentru slăbit și nu le-aș recomanda vreodată! Ba din contra! Sunt nesănătoase și mincinoase!', ține respectabila artistă (71 ani) să dezmintă, prin intermediul nostru, reclamele ce au umplut spațiul virtual și care o prezintă pe solistă ca persoană ce recomandă produse ce au ajutat-o să slăbească.

Artista care a scris și lansat geniale melodii precum 'Fotoliul din odaie', 'Dimineți cu ferestre deschise', 'Dormeau pe-o frunză două stele' ori 'Morărița', Mirabela Dauer este complet refăcută după operația ce a ținut-o departe de scenă timp de două luni.

CITESTE SI:Experienţă înfricoşătoare pentru Amalia Enache în Brazilia. Şi-a croit drum prin cartierul traficanţilor de droguri

Comentarii