Mergi direct la conținut »
Misha, ședință foto cu fetița de Crăciun. Lipsește Connect-R
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Misha, ședință foto cu fetița de Crăciun. Lipsește Connect-R

Misha, ședință foto cu fetița de Crăciun. Lipsește Connect-R

Misha a făcut un shooting alături de fiica sa și a lui Connect-R, Maya. Din imagini lipsește însă artistul.

De Dana Aramă,

Misha și fiica ei și a lui Connect-R, Maya, au realizat o ședință foto specială pentru sărbătorile de iarnă. cele două s-au pozat într-un studio profesionist, într-o atmosferă de basm.

Imaginile surprind foarte bine fericirea celor două, mamă și fiică.  Misha și Maya au realizat shooting-ul singure, fără Connet-R, tatăl micuței. Cu toate acestea, ambele sunt cu zâmbetul pe buze.

„A devenit o tradiție ședința foto de sărbători! În fiecare an…”, a precizat Misha.

Maya este adorabilă în imaginile de sărbători, lucru pe care l-au remarct și fanii Mishei, care i-au transmis numeroase mesaje.

„Cât a crescut…”, „frumoasă și cochetă”, „Ce frumoasă este, ai grijă de fata, este o minune, educ-o bine și învaț-o să valoreze tot, pentru că este necesar”, „ce minunată este Maya. E atât de adorabilă!”, au comentat internauții.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. În data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

Citește și: L-am văzut pe Burnei „operând” în instanţă. Mărturii ale părinților despre cum ar fi luat mită o somitate a medicinei!

 

Close
Închide
  Close