MENIU CAUTĂ

Morris, hărţuit de o brunetă la Bacău

Distribuie

Marius Iancu, alias Morris, este, fără îndoială, unul dintre artiştii cu cel mai mare lipici în rândul adolescenţilor. Ca o dovadă în acest sens vine şi numărul mare de concerte, la balurile bobocilor, dar şi zilele de majorat la care acesta este chemat să cânte.
Marius Iancu, allias Morris, unul dintre cei mai în vogă artişti români, care a devenit deja un nume cunoscut în industria muzicală românească după hiturile „Desire” şi „Havana Lover”, are o mulţime de pretedente după ce s-a despărţit de Roxana Ionescu, tânăra cu care urma să se căsătorească.
Recent, la „Romanian Top Hit 2011”, eveniment ce a avut loc la Bacău, unde cântăreţul a câştigat premiul pentru cel mai bun DJ, el a fost una dintre cele mai dorite prezenţe masculine în rândul tinerelor din public.
La sfârşitul show-ului pe care l-a susţinut, Morris a primit mai multe bileţele, unele ataşate la diverse jucării de pluş, cu numerele de telefon ale tinerelor dornice să-l cunoască. Mai mult, artistul a avut parte şi de un incident care l-a luat prin surprindere, punându-l într-o postură inedită. El s-a trezit în camera de hotel cu o brunetă, care i-a mărturisit că vrea să petreacă o noapte împreună. Marius a refuzat-o, elegant, fără a o jigni, promiţându-i că va veni, la Bacău, şi cu altă ocazie.
 

Comentarii