Ion Apostoliu, un cunoscut actor al teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, s-a stins din viață. Actorul a murit la vârsta de 81 de ani.

Ion Apostoliu s-a stins din viață în spital, la Iași, după ce în urmă cu câteva luni a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, potrivit botosninews.ro.

Trupul neînsuflețit al actorului Ion Apostoliu a fost depus la Biserica Roset, iar înmormântarea va avea loc joi.

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a transmis un mesaj de consoleanțe după dispariția lui Ion Apostoliu.

„Regret trecerea în neființă a unui mare actor botoșănean, reprezentativ pentru generația sa, pentru scena teatrului nostru. Ion Apostoliu s-a dedicat scenei prin rolurile pe care le-a interpretat, impunându-se drept un actor valoros, de mare bun simț, discret și demn. Am avut onorarea – tânăr fiind – de a fi alături de el pe scenă. Nea Jan a devenit astfel pentru mine o adevărată sursă de inspirație, un model de urmat și de contemplare. Este o mare pierdere a noastră căci odată cu el, mai pierdem o valoare imposibil de înlocuit. Sunt alături de familia lui îndurerată și mă rog ca Bunul Dumnezeu să-l aibă în paza, în lumina și în pacea Sa”, a transmis primarul.

FOTO: botosaninews.ro


Citește și: ANALIZĂ / Alba-neagra cu Declarația 600. Vrei, nu vrei, statul tot îți ia banii. Haosul continuă în sistemul fiscal


 

Urmărește-ne pe Google News