Mergi direct la conținut »
FOTO | Nick Mason, bateristul trupei Pink Floyd, a fost înnobilat de Prințul William
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | Nick Mason, bateristul trupei Pink Floyd, a fost înnobilat de Prințul William

FOTO | Nick Mason, bateristul trupei Pink Floyd, a fost înnobilat de Prințul William

Membrul fondator Pink Floyd, Nick Mason, a fost înnobilat de ducele de Cambridge în timpul unei ceremonii organizată la Palatul Buckingham, pentru serviciile sale aduse muzicii.

De Andreea Radu,

Nick Mason, în vârstă de 75 de ani, devenit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic. Alături de colegii săi de la Pink Floyd, David Gilmour şi Roger Waters, Mason a contribuit la crearea unui nou curent experimental în muzica rock, notează independent.ie.

Toboșarul celebrei trupe a dezvăluit că schimbat câteva cuvinte cu Prințul William. Cei doi au vorbit despre o pasiune pe care o au în comun: pilotajul avioanelor.

Privind înapoi la cariera sa, Mason a mai pus: „Este destul de extraordinar pentru că nu ai niciodată sentimentul că trece timpul.”

În cadrul aceleași ceremonii de la Palatul Buckingham, au mai fost recompensați și scafandrul Richard Stanton, cel care ajutat la salvarea celor 12 băieţi blocați într-o peșteră din Thailanda, fostul vicepreşedinte al Arsenal, David Dein, triplul campion mondial la darts John Lowe, magicianul David Berglas și Julia Donaldson, autoarea cărţii populare de copii „The Gruffalo”.

Foto: HEPTA


FOTO&VIDEO | Moții salvatori ai tragediei aviatice din Apuseni au emigrat! Avem semnal GSM, drum asfaltat, dar au plecat oamenii care au făcut diferența în groaznicul accident de avion


 
 
Close
Close
Închide