MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2015 21:45

Nu i-au scos fumurile din cap! După ultima intervenție pe cord, Cătălin Botezatu a primit liber la două trabucuri pe săptămână | EXCLUSIV

Distribuie

În urmă cu mai bine de o lună, Cătălin Botezatu ajungea din nou pe mâna medicilor din Istanbul, care decideau, la acea vreme, să-l supună unei noi intervenţii chirurgicale. Analizele nu-i ieşiseră bine deloc, iar o arteră îi era înfundată 90%, potrivit declaraţiei făcute chiar de doctorul care l-a operat.

… şi două cafele pe zi

Odată ce s-a externat şi oarecum speriat de problemele de sănătate care-i tot dau târcoale, designerul s-a dat pe brazdă, iar acum ascultă orbeşte sfatul medicilor, care se arată totuşi, conform spuselor lui, destul de permisivi.
”Nu mai am voie să fumez mai mult de două trabucuri pe săptămână şi să beau mai mult de două cafele pe zi. De asemenea, mi s-a interzis efortul fizic şi am renunţat să merg la sală. Nu se cunoaşte însă, nu m-am îngrăşat, asta pentru că mănânc sănătos. Toată viaţa va trebui să iau medicamente pentru inimă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea, pe marginea acestui subiect.

Şi-a luat gândul de la însurătoare

Ajuns la 48 de ani, Cătălin Botezatu va rămâne în continuare burlacul celebru râvnit de frumuseţile autohtone. Asta pentru că el nu are nici o intenţie să-şi întemeieze o familie. ”Dacă vreau să mă căsătoresc? Ce e aia? În nici un caz”, a mai spus designerul.
FOTO: Gabriel Pătruţ

Comentarii