MENIU CAUTĂ
25 Sep. 2013 15:46 , de Madalina Ciodaru Burada

NUNTA BIANCA DRĂGUŞANU | Bianca, SCOASĂ DIN SĂRITE, cu trei zile înainte de cununie: „Lăsaţi-mă în pace, vedeţi-vă de vieţile voastre!”

Distribuie

Demersul făcut de roşcată, prin care cerea ca ceremonia religioasă să aibă loc în aer liber nu a fost aprobată de Biserica Ortodoxă Română, motiv pentru care cununia va fi oficiată în biserică. Subiectul, dezbătut în toată presa, a scos-o din sărite pe Bianca Drăguşanu, care şi-a ieşit din sărite în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, asta şi după ce un preot a explicat în direct care sunt regulile după care are loc cununia religoasă la ortodocşi.
„A fost o simplă dorinţă să nu mă mărit în biserică. Eu nu invoc nici un motiv de sănătate ca să nu fac nunta în biserică. Am luat exemplul altor persoane publice. Lăsaţi-mă în pace, vedeţi-vă de vieţile voastre! Nu îmi schimb religia, v-am spus de 30 de ori că ne căsătorim în biserică şi haideţi să încheiem acest subiect”, a declarat Bianca, la emisiunea „La Măruţă”.
Bianca şi Victor Slav au mai primit o veste proastă astăzi. Nicoleta şi soţul ei nu îi mai pot cununa deoarece sunt catolici, iar viitorii însurăţei sunt ortodocşi. Cei patru nu luaseră în calcul această variantă, iar acum, cu atât de puţin timp înainte de nuntă, vestea a căzut ca un tunet peste cele două cupluri care nu prea văd o soluţionare a problemei.
Totuşi, Bianca şi Victor nu au rămas, pe utliam sută de metri fără naşi, deoarece au avut grijă să-şi aleagă două perechi care să îi cunune. Astfel, acum, Bianca şi Victor îi vor avea la cununie religioasă, pe post de naşi, pe prietenii lor din Deva.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii