Mergi direct la conținut »
FOTO | O nouă gafă în "Game of Thrones". Ce obiect a fost uitat în cadru, în ultimul episod al serialului
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | O nouă gafă în "Game of Thrones". Ce obiect a fost uitat în cadru, în ultimul episod al serialului

FOTO | O nouă gafă în „Game of Thrones”. Ce obiect a fost uitat în cadru, în ultimul episod al serialului

Milioane de fani din toată lumea au urmărit azi-noapte, cu sufletul la gură, ultimul episod din "Game of Thrones". Luni dimineață, rețelele de socializare erau pline de comentarii despre finalul serialului, dar și despre o nouă gafă pe care producătorii au comis-o chiar la sfârșitul superproducției. 

De Andreea Radu,

După cele două gafe recente din „Game of Thrones”, paharul de la Starbucks care a apărut într-o secvență a episodului al patrulea și mâna lui Jaime Lannister care a reapărut în penultimul episod deși el și-a pierdut membrul în sezonul trei al sezonului, o nouă greșeală pune sare pe rană.

Câteva sticle cu apă au apărut în mai multe cadre din ultimul episod. Prima sticlă apare într-o scenă tensionată, în spatele piciorului actorului care îl interpretează pe Samwell Tarly.

De asemenea, o altă sticlă de plastic, de această dată mai bine mascată, a fost surprinsă şi în spatele scaunului pe care era aşezat Ser Devos, potrivit CNN.

Ultimul sezon al serialului fenomen a primit recenzii proaste din partea multor fani care se plâng că producătorii s-au grăbit. Astfel, mii de fanii „Game of Thrones” au semnat o petiție creată pe Change.org pentru a schimba deznodământul dramei epico-fantastice.

Foto: HEPTA


Citește și:


 

Close
Închide
  Close