Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oase de la Asia Express, primele declarații despre iubita lui. Sunt împreună de 7 ani

Oase de la Asia Express, primele declarații despre iubita lui. Sunt împreună de 7 ani

Oase a declarat că viața i s-a schimbat radical după participarea la Asia Express,  în 2018, dar competiția nu l-a speriat în așa măsură încât să nu mai pună piciorul în Asia. În noul sezon, acesta se întoarce în calitate de prezentator, alături de Gina Pistol.

De Livia Lixandru,

După Asia Express 2, viața lui Oase a luat o altă turnură. Nu-l știa nimeni înainte de competiția de la Antena 1, iar acum îl oprește lumea pe stradă. În special fetele.

În această toamnă, Oase s-a întors în Asia pentru a prezenta sezonul 3 al reality-show-ului „Da, primesc multe mesaje, cum îmi spun prietenii mei că sunt idolul tuturor mătuşilor din ţara asta (râde).

Îmi scriu mulţi oameni, nu neapărat admiratoare, cât oameni care mă apreciază, îmi scriu că le-a plăcut mult parcursul meu în emisiunea Asia Express. Primesc mesaje şi în mediul offline. Adineauri m-a oprit cineva pe stradă, mi-a zis „eşti mişto!’ şi a plecat.

Iubita mea are o colecţie de topoare, atât vă zic şi nu glumesc!  E geloasă, dar are încredere în mine, nu e nicio problemă în ceea ce priveşte Asia Express.

Ne-am cunoscut la nunta unui bun prieten, acum vreo 7 ani, ea era domnişoară de onoare. Se făcuse dimineaţă, deja doamna de la curăţenie se apucase de treabă şi noi nu mai plecam acasă. Plecaseră inclusiv mirii.’, a declarat Oase pentru VIVA!.

Iubita lui este geloasă, dar Oase a spus că are suficientă încredere în el, încât să nu o streseze gândul că el a petrecut aproape trei luni în Asia cu Gina Pistol.

„Gina e o persoană foarte mişto, mă înţeleg foarte bine cu ea şi asta mă ajută să fiu foarte natural”, spune Oase.

În Asia Express 2020, sezonul 3, ne-a spus ce și-a luat din România pentru a-i aminti de casă.

„Am deja experienţa rucsacului. Nu o să modific nimic. Multe Kendama, cum ziceam şi mai sus, câte încap, ca să le ofer acolo.’, a spus Oase pentru VIVA!

Close
Închide
  Close