Mergi direct la conținut »
Ozana Barabancea este pasionată de artă. “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ozana Barabancea este pasionată de artă. “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

Ozana Barabancea este pasionată de artă. “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

Pasionată de artă, dar și de portul tradițional, Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului.

“Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Foarte frumoase!”, spune Ozana Barabancea, jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Recent, aceasta a aflat un lucru important. “Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află, în colecțiile mele, o ie care a aparținut Prințesei Ileana(…) Muzeografa de la Balcic mi-a spus: “, povestește artista, la “CulTOUR”.

În cadrul ediției, ea vorbește și despre lucrul care nu-i lipsește niciodată. “Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai”, dezvăluie artista. Mândră că a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp, artista lirică Ozana Barabancea adoptă acum ținute care să-i pună în valoare noua siluetă. La un recent eveniment, Ozana Barabancea a purtat o pereche de pantaloni mulați, de culoare neagră, o bluză transparentă în aceeași nuanță și o geacă viu colorată. La ținuta respectivă, vedeta a accesorizat o pereche de botine foarte strânse pe picior.

Citește și

Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

 

Close
Închide
  Close