Mergi direct la conținut »
Părerea Mihaelei Rădulescu despre concurentele de la Ferma. Care este preferata ei | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Părerea Mihaelei Rădulescu despre concurentele de la Ferma. Care este preferata ei | FOTO

Părerea Mihaelei Rădulescu despre concurentele de la Ferma. Care este preferata ei | FOTO

 

Mihaela Rădulescu a spus ce părere are despre concurentele de la Ferma, emisiune pe care o prezintă la Pro TV. Vedeta a mărturisit și cine este, de departe, una dintre concurentele ei preferate.

Mihaela Rădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa concurentele de la show-ul Ferma. Vedeta a vorbit despre acestea și a mărturisit că sportiva Diana Belbiță este de departe una dintre preferatele ei. De asemenea, Mihaela Rădulescu a declarat că a fost impresionată de Brigitte Sfăt.

„Îmi plac fetele astea. Îmi pare de nerezistat chiar și Brigitte. Lumea se aștepta ca Brigitte să fie într-un fel. În felul acela în care o știm noi din presă. Iar Brigitte ne-a făcut tuturor o surpriză fantastică. Brigitte este cu totul altfel. Brigitte gătește, cântă, dansează, spune poezii.

Belbiță e, de departe, una dintre concurentele mele preferate. Îmi place Belbiță, pentru că evoluează de la o zi la alta, îmi place că are o mie de fețe. Și descoperi în ea și luptătoarea, și femeia frumoasă, și femeia care știe să se facă femeie dacă vrea. Pentru mine, e foarte interesantă așa, ca pachet.

Sigur, după care nu ai cum să rămâi uimit… uitându-se la Otniela, la Otilia, la Geanina, la Miss România. Sper să nu fi uitat vreuna. Toate sunt frumoase, dar fiecare în alt gen. Bănuiesc că bărbații sunt fericiți că se uită”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit perfecte.ro.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close