Mergi direct la conținut »
Paula Chirilă și-a făcut lipoaspirație. Actrița s-a lăsat pe mâna esteticianului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Paula Chirilă și-a făcut lipoaspirație. Actrița s-a lăsat pe mâna esteticianului

Actrița Paula Chirilă a trecut pe la cabinetul medicului estetician. Aceasta și-a făcut lipoaspirație.

De Dana Aramă,

Paula Chirilă se ocupă intens de imaginea sa de când a devenit din nou o femeie liberă. Actrița a divorțat anul trecut de Marius Aciu, cel care i-a fost partener de viață foarte mulți ani. Paula Chirilă și Marius Aciu au împreună o fetiță care se numește Carla.

Vedeta vrea să arate cât mai bine, astfel că zilele acestea a trecut pe la cabinetul medicului estetician, acolo unde și-a făcut lipoaspirație.

„Prietena noastră Paula Chirilă s-a hotărât și a apelat la remodelarea corporală prin lipoaspirație laser. Totul a decurs minunat, iar Paula și-a continuat activitatea normală imediat, fără a avea vreun disconfort. ??‍♀️Pro….. este foarte apreciată datorită beneficiilor pe care le are pentru pacient: • eliminarea definitivă și lipsită de durere a depozitelor de grăsime, • creșterea fermității și a tonusului pielii, • lipsa perioadei de recuperare și • întoarcerea imediată la activitatea socială, • echimoze și edeme minime sau absente.
 Îi mulțumim Paulei pentru deschiderea pe care a avut-o pentru această intervenție”, a anunțat medicul care s-a ocupat de Paula Chirilă.

„D-na doctor, îți mărturisesc că m-am simțit perfect în timpul intervenției și mă simt foarte bine și acum! În plus am mai și dansat între timp… Multumeeeesc !!! ❤️❤️❤️”, a răspuns Paula Chirilă.


Citește și: EXCLUSIV/ Sute de clienți înșelați vor 375.000 de euro de la Omnia Turism. Se fac investigații pentru evaziune fiscală și înșelăciune


 

Close
Închide
  Close