MENIU CAUTĂ

Planurile pe care Alina Vidican le are cu restaurantul din SUA rămas de la Cristi Borcea. Vedeta își face calcule

Distribuie

Alina Vidican încearcă să facă tot ce îi sta în putere pentru a câștiga bani din afacerea pe care i-a lăsat-o fostul ei soț, Cristi Borcea, la Miami. Ea a început deja să pregătească petrecerea de Revelion din barul pe care îl deține în orașul american.

De altfel, Alina Vidican s-a stabilit alături de cei doi copii pe care îi are din timpul relației cu fostul acționar de la Dinamo.

Barul pe care îl deține Alina Vidican este favorit al comunității române din America, scrie Wowbiz.ro.

Unele surse declară că Alina a început deja să pregătească petrecerea dată la localul său cu ocazia trecerii dintre ani, chiar dacă ea își petrece sărbătorile în România. Ea ar fi contactat o serie de artiști cunoscuți și se zbate să conceapă cel mai bun meniu pentru revelion.

„Vrea să facă o petrecere de pomină, una în care românii din Miami să se simtă foarte bine. Va fi relativ scump, undeva în jurul a 500 de dolari pentru o familie, dar va fi de lux, vor cânta cântăreţi celebri, va fi o tombolă cu premii importante, iar mâncărurile vor de neuitat, mai ales că se va găti tradiţional româneşte. Normal, vor fi sarmale făcute cu varză murată, din România, va fi salata de boeuf tradiţională şi, cum e de aşteptat, nu vor lipsi pomana porcului, şoriciul sau cârnaţii care se fac în România în acea perioadă”, a spus un apropiat de-al familiei Alinei Vidican.


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Radu Paraschivescu: „Limba dăncileză va triumfa la Bruxelles!”. A lansat o carte cu vorbe de duh ale politicienilor și cu un capitol dedicat premierului Dăncilă


 

Citește mai multe despre alina vidican pe Libertatea.

Comentarii