MENIU CAUTĂ
22 Oct. 2015 08:27

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | FRANCISCA lansează single-ul şi videoclipul „Lacăt la inimă”, feat. Pacha Man

Distribuie

O colaborare cu Pacha Man, single-ul „Lacăt la inimă” este compus de către George Papagheorghe şi Marius Dia, în studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de către Lazăr Cercel şi a fost filmat pe parcursul a 24 de ore în pădurea Băneasa, dar şi într-un hotel din Bucureşti.
„Iubirea şi obsesia pentru o persoană pot fi uşor confundate între ele. O obsesie, în schimb, trăieşte şi se hrăneşte din atracţia intensă, din dorinţă, din nevoia de a îl avea pe celălalt, chiar în lipsa cunoaşterii sale ca persoană. Piesa ‘Lacăt la inimă’ reprezintă un alt capitol din viaţa mea, reflectă stările şi emoţiile mele”, declară Francisca.
Francisca şi-a descoperit pasiunea pentru muzica de la vârsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica şi dansul îndrumată de numeroase personalităţi celebre din România şi de peste hotare. Anul 2012 îşi pune amprenta asupra carierei sale, odată cu participarea în cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeşte juriul cu calităţile ei vocale şi reuşeşte să ajungă până în semifinală, alături de trupa RED. În urmă cu 7 luni, artista colaborează cu Uddi, colegul şi prietenul ei de la X Factor, pentru single-ul „Piatra de pe inimă”, piesă ce a adunat peste 6,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii