MENIU CAUTĂ

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | RĂZVAN MARTON, câştigătorul ultimei ediţii de la DANSEZ PENTRU TINE, lansează „Până la din nou”, alături de Nora Denes

Distribuie

Dupa succesul proiectului „Music in pROgress”, primul proiect video pop simfonic independent din Romania, realizat alaturi de Alexandra Ungureanu, NDS lanseaza primul single original pentru melodia „Pana la din nou”.
„Dupa coverurile Deja vu si Hey Brother care au fost foarte bine primite de cei care gusta genul nostru de muzica a venit vremea sa lansam prima piesa compozitie proprie. E un cantec de Craciun, cu un mesaj in care sper sa se regaseasca oricine il asculta si de ce nu, anul acesta, langa brad si un pahar de vin sa se auda Pana la din nou”, a declarat Nora Denes, liderul trupei NDS si compozitorul melodiei „Pana la din nou”.
Videoclipul spune povestea de dragoste a unui cuplu care se regaseste de Sarbatori, prin care componentele proiectului NDS doresc sa reaminteasca cat de importanta este legatura de iubire care uneste familiile, prietenii oriunde si oricat de departe ar fi acestia. Pentru acest single si videoclip fetele de la NDS au colaborat cu celebrul dansator Razvan Marton, castigator al showului „Dansez pentru tine”, care isi face astfel debutul pe piata muzicala.
„Lumea m-a vazut pana acum dansand, dar, da, eu si cant. O fac de cand eram in clasa a 5-a cand, la ora de franceza, ca sa trec clasa mi se cerea sa cant pentru ca de vorbit… Intre timp am devenit si dascal de limba franceza si cantaret. Sper ca mi-a iesit. E un nou pas in viata mea. Mi s-a parut o idee geniala si cu mult ajutor din partea Norei am dus pana la capat proiectul”, a spus si Razvan Marton.
Videoclipul este o productie Mido Studio si a fost regizat de Mihaela Andoni, unul dintre regizorii din noua garda, laureata international pentru filmele sale. Mihaela a semnat, de altfel, si regiala videoclipului „Cups” pentru Alexandra Ungureanu dar si „Back to Maramu”, pentru Vasilica Ceterasu. Hairstyle-ul si makeup-ul protagonistilor sunt semnate de echipa Catwalk by Ramona Mindru.
„Am avut langa mine o echipa de profesionisti care s-a ocupat ca totul sa iasa foarte bine. Cu ei si cu Razvan alaturi nici nu am simtit cand au trecut cele 12 ore de filmare”, a mai spus Nora Denes.
Nora Denes Symphonical are o componenta exclusiv feminina: Nora Denes (voce si pian) Cecilia Gavrila (vioara 1), Florina Dan (vioara 2), Luiza Muresan (viola) si Mihaela Popa (violoncel).

Comentarii