Mergi direct la conținut »
Prima dragoste a lui Cătălin Măruță. E Dana, dar nu-i colega lui, ci i-a fost iubită
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima dragoste a lui Cătălin Măruță. E Dana, dar nu-i colega lui, ci i-a fost iubită

Prima dragoste a lui Cătălin Măruță. E Dana, dar nu-i colega lui, ci i-a fost iubită

Marea dragoste a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță este Andra, dar prima lui iubire a fost o tânără pe nume Dana.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează o familie fericită alături de Andra, deși aceasta a mărturisit că nici în familia lor nu este totul chiar pe roze. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, David și Eva, pe care îi iubesc enorm și pentru care fac toate eforturile ca să le fie bine.

Dacă Andra este marea dragoste a lui Cătălin Măruță, cea care l-a făcut pe prezentatorul de televiziune să simtă pentru prima dată fluturi în stomac este o tânără pe nume Dana Pistol.

Dana Pistol este o tânără originară din localitatea gorjeană Bălăneşti. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, deşi tânăra era mai mare decât Cătălin.

„Avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani pana la vreo 17. El o plăcea mult, îi plăcea cum arăta, dar era îndrăgostit de alta fata… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasă, cu ochi albaștri”, spunea, cu ani în urmă, un apropiat al prezentatorului tv.

 „Era un adevarat «Casanova»! Făcea orice ca să impresioneze fetele”, spunea aceeași sursă.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Close
Închide
  Close