Mergi direct la conținut »
Primele declarații ale Mariei Constantin după ce Marcel Toader i-a adus acuzații grave. „Vom divorța pe data de 13 septembrie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele declarații ale Mariei Constantin după ce Marcel Toader i-a adus acuzații grave. „Vom divorța pe data de 13 septembrie”

Primele declarații ale Mariei Constantin după ce Marcel Toader i-a adus acuzații grave. „Vom divorța pe data de 13 septembrie”

Primele declarații ale Mariei Constantin după ce soțul ei i-a adus acuzații grave. Artista a fost prezentă în platoul emisiunii de la Pro tv, unde a avut o apariție spectaculoasă.

De Livia Lixandru,

Maria Constantin a apărut pentru prima dată într-un platou de televiziune, după ce Marcel Toader a acuzat-o de infidelitate. Îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, cântăreața a făcut declarații neașteptae despre căsnicia ei.

Primele declarații ale Mariei Constantin după ce soțul ei i-a adus acuzații grave.

Primele declarații ale Mariei Constantin, în direct la tv

„Este un lucru bun că divorțez. Dacă nu aș fi direct implicată, aș privi acest subiect ca pe o comedie. Vom divorța pe data de 13 septembrie. Soțul meu vrea să ajungă în instanță. Lucrurile s-au schimbat foarte mult după ce am întrat în Ferma vedetelor. Atunci am înțeles foarte multe lucruri. M-am îndrăgostit de un om cu experiență, căruia i-am dăruit tot. Este adevărat că m-am implicat mai mult în cariera mea. Am trecut prin momente grele și ne-am sprijinit unul pe celălalt. Au fost zile în care nu aveam ce să punem pe masă. Nu vreau să vorbesc urât despre soțul meu, pentru că ar însemna să vorbesc urât despre mine. Sunt șocată de ceea ce spune, de gestul lui. M-am simțit nefericită. Simțeam că nu mai sunt un om liber. Mi-am dorit din suflet o căsnicie. Nu mai suport ca băiatul meu să mă întrebe de ce se spun lucrurile astea despre mine. Nu cred că lucrurile astea ar trebui spuse la tv”, a declarat Maria Constantin la Pro tv.


FOTO EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel, la Spitalul Municipal. Ce se întâmplă cu actorul în această perioadă

Close
Închide
  Close