MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2016 16:15

Raluca de la Bambi a izbucnit în lacrimi! Vezi ce i s-a întâmplat bichonului său!

Distribuie

Raluca Tănase, jumătatea blondă a trupei Bambi, a decis să facă un bine familiei și să îl dreseze pe Bubu, cățelul ei, care, de la atâta răsfăț, ajunsese să aibă un comportament neadecvat.

Cum ea și sora ei, Denisa, nu au fost destul de autoritare cu bichonul în vârstă de 7 ani, Raluca a decis să apeleze la un specialist în domeniu. ”Deși știam că are mare nevoie de ceva disciplină, am tot amânat momentul dresajului, de teamă că Bubu ar fi supus unui regim draconic în timpul ședințelor de dresaj. Îl iubim enorm, el nu e câine, e ca un copil pentru mine. Am decis să apelez la Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori din România, pentru că Bubu devenise un adevărat terorist – nu asculta de niciunul dintre noi, ne mârâia, lătra și chiar capsa de fiecare dată când îl certam”, spune cântăreața.

RALUCA BAMBI _DRESOR

Raluca de la Bambi alaturi de Bucu și de dresorul Mihai Nae

Raluca a ținut morțiș să participe la prima ședință de dresaj, pentru a se asigura că tehnicile folosite sunt în regulă și s-a declarat extrem de mulțumită de rezultat:

„În ciuda faptului că toți ai mei erau sceptici în privința educației la așa o vârstă (ne gândeam că dresajul este pentru câinii mai micuți), chiar de la prima sedință, Bubu a reușit să învețe comenzile de bază – șezi, culcat, așteaptă. Mi-au dat lacrimile de bucurie când am văzut cât de docil poate fi…”, povestește Raluca de la Bambi.

Raluca de la Bambi e mulțumită de schimbarea lui Bubu

Mihai Nae: „Recomandarea mea este să continue și în afara ședințelor de dresaj exercițiile lucrate împreună ce au la bază comenzile simple, cât și așteptarea în punct fix. Este important să repete aceste exerciții la dresajul de grup, unde Bubu va învăța să fie controlabil de către stăpân în prezenta altor câini și a altor factori de stres”, a adăugat dresorul.

FOTO: Gabriel Pătruț

Citește și:

Raluca de la Bambi și-a pus fanii pe jar: ”M-a cerut în căsătorie!”

Citește mai multe despre bubu pe Libertatea.

Comentarii