MENIU CAUTĂ

Reacția lui Mircea Badea după atacurile lui Oreste. “Este un delir. Am inițiat niște demersuri”

Distribuie

Reacția lui Mircea Badea după atacurile lui Oreste. Deși toată lumea se aștepta ca realizatorul tv să răspundă acuzațiilor, acesta a fost reținut și a precizat că nu vrea să dezbată acest subiect.

Mircea Badea a evitat să îi dea replica lui Oreste în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3, însă a primit o întrebare incomodă în timpul show-ului pe care o prezintă la radio. O ascultătoare i-a amintit lui Badea despre scandalul momentului.

„Nu vreau să vorbesc despre asta, este un delir. Nu vreau să vorbesc despre abjecții, plus că am inițiat niște demersuri”, a spus Mircea Badea. Ieri, Oreste Teodorescu a continuat seria dezvăluirilor interesante despre iubitul lui Carmen Brumă. Totul a pornit în urmă cu doar câteva zile, când Mircea Badea a transmis din mijlocul mulţimii adunate în Piaţa Victoriei, sâmbătă, 9 mai, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de partidul aflat la guvernare.  „Trăiesc o Nirvana văzându-i pe ăştia (susţinătorii #rezist) cum se tăvălesc în chinuri”, a declarat Badea.

Citește și

REPORTAJ/O fetiță din Vaslui era legată cu lanțul de copac, arsă cu fierul de călcat și obligată să asiste la desfrâul mamei sale

Citește mai multe despre atacuri și oreste pe Libertatea.

Comentarii