MENIU CAUTĂ

Reacții neașteptate despre ținuta Adelinei Pestrițu la botezul fiicei sale. „Parcă sunteți doi bărbați care vă țineți de mână” | FOTO

Distribuie

Adelina Pestrițu a stârnit reacții nu prea plăcute cu ținuta pe care a ales să o poarte la botezul fiicei sale, Zenaida Maria.

 

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, la botezul fetiței sale, Adelina Pestrițu a ales să poarte, la biserică, o ținută cu tentă masculină, un costum de culoare albă.

Ținuta aleasă de vedetă nu a fost deloc pe placul interneuților, care i-au spus verde-n față ce părere au despre apariția sa de la biserica unde a fost creștinată Zenaida Maria.

„Ar trebui să îți schimbi designerul și gusturile”, „S-a îmbrăct de parcă merge la cabaret”, „Foarte urâtă ținuta!”, „E frumoasă, dar azi parcă e travestit, parcă e actorul din filmul Masca”, „Urâtă ținută. Trebuia ceva finuț, feminin. Normal, este alegerea ta, dar e urât de tot. Nu mai ai feminitate deloc, Adelina”,

„Oribilă ținută. E femeie, trebuia o rochiță, nu așa… Unde e feminitatea din ea?”, „Parcă sunteți doi bărbați care vă țineți de mână. Hidoasă ținută!”, „În dreapta e Virgil și în stânga un bărbat”, „Îmi ești tare simpatică, dar nu te supăra, azi ești mai potrivită pentru un film cu gangsteri decât pentru un botez”, sunt mesajele primite de Adelina Pestrițu în mediul online.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Citește mai multe despre Virgil Steblea, botez, costum, critici și reacții pe Libertatea.

Comentarii