MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Romică Țociu și Cornel Palade, turneu cu glume cenzurate în America. O parte din spectacole le susțin în biserici românești

Distribuie

Turneul din toamnă va fi destul de dificil pentru stilul cuplului de comici, având în vedere că glumele trebuie adaptate locațiilor alese pentru spectacole - nu toate sunt restaurante ori săli de ceremonie, Țociu și Palade urmând să facă show inclusiv în câteva biserici românești din America!

”Având în vedere că mulți dintre cei cu care ne vom reîntâlnit sunt plecați din perioada când eu și Palade am hotărât să jucăm împreună, este practic o revedere cu un public de care ne e dor, dintr-o perioadă apusă, când se râdea copios și când întreaga Românie era veselă, când susțineam câte zece spectacole pe seară, vara, pe Litoral. Abia așteptăm să petrecere și să facem haz de necaz”, ne-a declarat Romică Țociu, 57 de ani.

Cornel Palade și Romică Țociu sunt prieteni de 30 de ani și s-au cunoscut la o brigadă artistică de actori amatori din România comunistă. Consacrarea au cunoscut-o în spectacolele Teatrului de Revistă Constantin Tănase, cu care au fost în zeci de turnee, în țară și în străinătate.

CITESTE SI:
La 37 de ani, Connect-R ni se descrie fix ca un copil: «Știu să desenez, imit, mi-e frică de întuneric și de șerpi»

Comentarii