Mergi direct la conținut »
Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie. Când va face nunta și când se va naște bebelușul ei. „Este cel mai frumos lucru”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie. Când va face nunta și când se va naște bebelușul ei. „Este cel mai frumos lucru”

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie. Când va face nunta și când se va naște bebelușul ei. „Este cel mai frumos lucru”

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu, la sfârşitul lunii aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți. Vedeta urmează să nască în luna octombrie și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă, nunta va avea loc cel mai probabil anul viitor.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars.

După aproape 15 ani de televiziune, Roxana s-a retras din fața camerelor și s-a mutat la Timișoara, pentru a fi mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta „Mama Natură” nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei. Recent, aceasta a împlinit 34 de ani.

Citește și

Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

Close
Închide
  Close