Dansul Roxanei Ionescu a fost, ca de obicei, bazat pe senzualitatea blondei, motiv pentru care, spre final, aceasta și-a dat fusta jos și a rămas doar într-un body extrem de decoltat ce i-a scos în evidență formele voluptoase.

Din nefericire însă, înainte de a termina momentul, partenerului de dans i s-a agățat un accesoriu de ciorapul Roxanei și au fost nevoiți să se oprească preț de câteva clipe. Momentul a fost unul de panică pentru că aceștia nu mai reușeau să-și continue dansul. Așadar nu au avut altă alternativă decât să rupă ciorapul, ceea ce s-a și întâmplat.

”Eu nu-s doar Mama Natură„

Înainte de a începe dansul Roxana Ionescu a povestit că titulatura de ”Mama Natură” cu care s-a ales datorită formelor ei voluptoase nu i-a fost de niciun folos în viață. ba dimpotrivă a dezavantajat-o. Din acest motiv, de-a lungul timpului, ea a avut probleme în a se angaja pentru că nu era luată în serios.

”Da, de multe ori a fost o muncă grea să dovedesc că eu sunt mai mult decât ”Mama Natură”. Lumea crede despre mine că eu nu fac altceva decât să stau prin saloane și spa-uri, dar viața mea nu e deloc așa. Eu am un job cu un program de la 9 jumătate la 18.30. Chiar și acum, înainte să vin la antrenamente merg la muncă până la ora 14 și apoi vin în Buftea ca să exersez”, a povestit Roxana Ionescu.

Citește și: Cum a apărut Andreea Marin la Uite cine dansează. N-ai mai văzut-o în viața ta așa

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur