Mergi direct la conținut »
Ruby rupe tăcerea despre show-ul Asia Express. “Nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby rupe tăcerea despre show-ul Asia Express. “Nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo“

Ruby rupe tăcerea despre show-ul Asia Express. “Nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo“

Ruby și iubitul ei au participat la "Asia Express" unde au avut parte de momente de tensiune și experiențe ce nu le vor uita vreodată. Artista a povestit ce se întâmplă de fapt într-un astfel de show.

„Am slăbit, m-am îngrășat după ce m-am întors. Eu am suferit și încă sufăr după Asia Express și mi-aș dori să se repete experiența. În rest, am suferit de nervi, e presiunea mare, e foarte dificil ce se întâmplă acolo. Din păcate, la TV nu se vede nici măcar jumătate din ceea ce facem acolo, schimbăm 10 mașini pe zi și stăm chiar și 2 ore la autostop. 

Noi suntem împreună de foarte mult timp, de 6 ani și ceva. El este foarte drăguț și mă suportă dar și eu îl suport pe el. I-am zis: auzi, dar tu nu știai că eu sunt așa?  Eu m-am despărțit de el, până a doua zi. Eu i-am zis clar, am lăsat mesaj și la PR, i-am zis că îmi caut partener pentru Mumbai. Am fost răuță, el este foarte drăguț. Eu mă alint foarte mult” a povestit Ruby, la „Neața cu Răzvan și Dani”. 

Citește și

„Mai sunt români în România?” Întrebarea vine de la o familie de emigranți în Spania și e pusă fără aroganță, cu dor de țară

Close
Închide
  Close