Mergi direct la conținut »
Sânziana Buruiană, declarații despre faptul că-și alătează fiica și la peste doi ani. Ce spune blonda despre această situație
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sânziana Buruiană, declarații despre faptul că-și alătează fiica și la peste doi ani. Ce spune blonda despre această situație

Sânziana Buruiană, declarații despre faptul că-și alătează fiica și la peste doi ani. Ce spune blonda despre această situație

Izabela, fiica Sânzianei Buruiană, are peste doi ani, dar este încă alăptată de mama ei. Despre această situație a făcut starleta declarații.

De Dana Aramă,

În octombrie 2015, Sânziana Buruiană se căsătorea cu Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană este mama unei fetițe adorabile, Izabela, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului 2016. Izabela este drăgălășenia întruchipată, iar mama ei este topită după ea.

Deși fetița Sânzianei Buruiană are peste doi ani, blonda continuă să o alăpteze.

Felicitată dintre mulți care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, Sânziana Buruiană a făcut câteva declarații despre alăptarea fiicei sale chiar și la peste doi ani, dar și despre alte lucruri.

„Mă rog să poată toate mămicile să le ofere copilașilor acest lucru… În public sau în privat asta mai puțin contează, important este să știm câtă bucurie au copilașii și în ce siguranță se simt la pieptul mamei, câtă iubire și recunoștința îi arată mamei pentru lucrul acesta, iar cele care alăptează știu, și nu în ultimul rând, cât de rezistenți și imuni la răceli și la tot felul de virusuri sunt…”, a explicat Sânziana Buruiană.

„Nu sunt chiar o mămică model, nu pot spune că sunt foarte pricepută, sunt mămici mult mai pregătite decât mine ca să zic așa… dar iubirea mă face să mut munții din loc pentru ea”, a mai spus ea.

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

„O pun pe primul loc și mă ocup cât mai mult de ea, așa este, dar mămici model sunt mamele noastre care au prins alte vremuri și după câteva luni de la naștere se întorceau la serviciu, un serviciu greu, veneau seara acasă, făceau mâncare, curățenie, spălau călcau, aveau grijă de noi să nu ne lipsească nimic, pentru mine ele sunt mame model, că mama și soacra mea…”, a încheiat blonda.


Citește și: Câte protocoale a încheiat SRI-ul cu alte instituții ale statului; Ședință CSAT, marți, la Palatul Cotroceni


 

Close
Închide
  Close