MENIU CAUTĂ
13 Sep. 2017 17:31

Scandal în familia lui Cornel Vadim Tudor. Fiicele Tribunului nu au voie să intre în casa în care au locuit

Distribuie

Cele două fete ale regretatului Corneliu Vadim Tudor, Lidia și Eugenia, au făcut declarații despre situația neplăcută în care se află cu unchiul lor, Marcu, care nu le lasă să intre în casa în care au locuit.

Corneliu vadim Tudor a încetat din viață pe 14 septembrie 2015. În urma sa a rămas o familie îndurerată: văduva Doina și cele două fiice ale lor, Lidia și Eugenia.

Familia a făcut parastasul de doi ani al Tribunului, însă n-a fost prezentă prea multă vreme, lucru care le-a dezamăgit pe fetele Tribunului, după cum au declarat la o emisiune de la Kanal D.

„Biserica ar fi trebuit să fie neîncăpătoare! Nu mă gândesc la oamenii de rând, nu mă așteptăm să se urce în tren și să vina la parastas. Mă refer la oameni pe care tata i-a ajutat, cărora le-a aranjat viața”, a declarat Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu vadim Tudor.

Lidia a vorbit și despre situația neplăcută în care se află din cauza unchiului Marcu, fratele regretatului lor tată, care nu le permite accesul în casa în care locuiau.

„Pe unchiul nostru l-am chemat la mediere, nu voiam să ajungem în instanță cu fratele tatălui nostru. E o formalitate. Unchiul și verii noștri au fost chemați, dar au refuzat să participe. Nu putem deschide un proces pentru recuperarea casei, pentru că nu ne permitem să plătim o taxa de timbru atât de mare, e mult prea mare! Am fost acuzate că trăim pentru case, că asta ne dorim, dar până la urmă aia e casa în care am locuit noi.

Am vrut doar să putem să ne luăm lucrurile de acolo, mătușa Magdalena avea acolo toate hainele, toate lucrurile, amintiri multe. Nu le putem recupera. Au schimbat yalele, cheile sunt la unchiul nostru. De ce să spargem ușa? Noi vrem o cheie! Nu e ok să se recurgă la așa ceva, când am putea discuta, am putea ajunge la o înțelegere. Am cerut doar o zi, atât. Unchiul nici nu știe ce e în casă. Nu se poate discuta cu el, nu răspunde la telefon nimănui, nu știm de ce, nu am primit nicio explicație, ci pur și simplu a refuzat să vină la mediere, să ne dea cheile de la casă”, a mai spus fiica lui vadim Tudor.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro


 

Comentarii