Mergi direct la conținut »
Se încing spiritele la „Insula Iubirii”. Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente
Entertainment Libertatea > Entertainment > Se încing spiritele la „Insula Iubirii”. Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente

Se încing spiritele la „Insula Iubirii”. Andi pune pe jar imaginaţia a trei dintre concurente

În doar două zile petrecute împreună la Minitel, Andi reuşeşte, o dată în plus, să îşi consolideze statutul de ispită supremă, pericol iminent şi rival incontestabil în rândul bărbaţilor de la Purimutra şi să pună pe jar imaginaţia a nu mai puţin de trei concurente: Denisa, Geanina şi Diana.

Dacă pentru Denisa, lucrurile au fost foarte clare încă de la ceremonia din prima zi, aceasta alegând să recurgă la gestul final şi să îşi taie brăţara de cuplu, Geanina, fata care nu a primit nicio veste de pe insula băieţilor, a ales să se refugieze în propria ei variantă de interpretare, dar totodată să arate şi faptul că Andi nu îi este indiferent.

Proaspăt eliberată din relaţia cu Adrian, Denisa se avântă într-o discuţie de câteva zeci de minute cu Andi, discuţie ce va avea un impact major asupra unei alte fete de pe insulã, Geanina.

„Sunt surprins să aflu acest lucru, mă flatează, mă bucură interesul ei!”, spune Andi la testimonial. Determinată să facă orice pentru a-i îndepărta unul de celălalt, Geanina îi va tachina până când va reuşi sã îi mute pe toţi la piscină. Pentru câteva minute, starea ei de spirit este una pe care insula o vede pentru prima oarã: o femeie veselă, jucăuşă, plină de energie şi de entuziasm, însă primul gest de galanterie fãcut de Andi la adresa Denisei îi va schimba din nou starea şi dispoziţia

Cât despre Diana, sentimentele ei par a fi destul de clare: „Eu cu Andi am stat mai mult din răzbunare la început, dar apoi pe parcurs a început să îmi placă de el!”, va mărturisi ea la testimonial, fãcând referire la sezonul patru al emisiunii.

Citește și

VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România

 

 

Close
Închide
  Close