MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2017 12:28

Secretele ținutelor Andreeei Raicu. Ce spune Ovidiu Buta despre stilul vedetei | FOTO

Distribuie

Secretele ținutelor Andreei Raicu. Ovidiu Buta a analizat stilul ținutelor purtate de-a lungul anilor de vedetă.

Andreea Raicu este una dintre cele mai agreabile prezențe din showbiz-ul românesc. mereu în pas cu moda, fosta prezentatoare de televiziune a impresionat prin stilul său vestimentar la evenimentele mondene la care a participat.

Stilistul Ovidiu Buta a comentat, pentru revista Viva, câteva dintre ținutele purtate de vedeta care a afirmat recent că își dorește un copil.

Secretele ținutelor Andreeei Raicu. „Atitudine firească și relaxare vestimentară”

„Dacă ar fi să facem un top al celor mai influențe vedete pe covorul roșu, coroniță, i-ar reveni fără drept de apel Andreei Raicu. De ani de zile ea reușește să polarizeze atenția tuturor, în ciudă zecilor de vedetuțe care folosesc evenimentul pentru a se face remarcate.

Iar secretul Andreei stă tocmai în această atitudinea firească ce o caracterizează și în relaxarea vestimentara. Dacă, în perioadă rochiilor de nașă din poliester bătut cu cristale, 90% din populația României părea plecată la o nuntă cu ifose, Andreea apărea în cea mai simplă rochie din voal nude, fără accesorii în exces, demonstrând publicului spectator că nu ai nevoie de 10 metri pătrați de plasă că să arăți cu adevărat senzațional”, spune Ovidiu Buta despre Andreea Raicu, cea care are un nou iubit.

Mai multe pe viva.ro

Citește mai multe despre ovidiu buta, secret, stil și tinute pe Libertatea.

Comentarii