Mergi direct la conținut »

Muzica bună a mers mereu ca unsă alături de-o băutură - tot bună. Ca să servească întregul “pachet” fanilor, o serie de cântăreți și de trupe, de afară și autohtoni, s-a aventurat pe tărâmul manufacturării berilor, vinului și-a tăriilor. Iată câțiva dintre temerari.

De Florian Gheorghe,

Prietenia dintre hard rock și bere este una veche, de aceea giganții genului, Metallica, AC/ DC, Megadeth sau Iron Maiden s-au plasat bine nu doar în magazinele muzicale, ci și pe rafturile magazinelor cu băuturi alcoolice!

După un whisky Metallica, trupa a decis să lanseze o bere pilsner devenită rapid foarte populară, “Enter Night”. Însă nu atât de populară precum cea a britanicilor de la Iron Maiden – “The Trooper”! Așa mare succes a avut aceasta, încât trupeții se pregătesc acum să mai lanseze una, “Hallowed”, în stil belgian.

Rămânem la același gen muzical și același tip de băutură și vă spunem că dacă “A Tout le Monde”, berea lui Dave Mustaine de la Megadeth (solist care a lansat și un vin, Mustaine Wineyards Cabernet), se găsește doar în America de Nord, cea a rockerilor de la AC/DC, una în stil nemțesc, se găsește în toată lumea!

Motorhead a fost una dintre legendele rockului mondial și s-a stins după patru decenii de activitate, odată cu icon-ul Lemmy Kilmister (decedat în decembrie 2015). În urma grupului au rămas zeci de melodii, dar și un whisky apreciat de cunoscători. Numit, desigur, Motorhead, acesta este tributul perfect pentru amintirea giganților rockului metalic.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

Star pop de top, premiat cu Grammy, Justin Timberlake a intrat cu tupeu și în industria băuturilor alcoolice, lansându-și propriul brand de tequila, una triplu distilată.

Șampania “Ace of Spades” a lui Jay Z face furori la petrecerile cu ștaif din toată lumea, după ce, în toate clipurile sale, artistul american a promovat acest produs spumant.

Jay și celebra lui soție, Beyoncé, formează unul dintre cele mai bogate cupluri din industria muzicală.

Artan (Adrian Pleșca) a ieșit din Partizan, dar nu înainte de a gusta berea cu aceeași denumire comandată în cinstea trupei. O bere craft, făcută în România, de tipul “american pale ale”.

Zilele trecute, și băieții de la Byron au lansat, odată cu noul album, și berea trupei, ce poartă numele unei melodii de pe disc, “Anima”. “O bere de suflet”, au prezentat-o trupeții tuturor celor care au gustat-o la lansarea noului album, intitulat “Nouă”.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

Trecem de la bere la vin, unde oferta e mai variată. Nu mai puțin de patru cântăreți am identificat ca  “vinificatori”. Printre ei: Adrian Daminescu – o cunoscută podgorie a scos pe piață un vin cu numele solistului, Vali Crăciunescu (cu licoarea botezată “Roșu de Acordeon”), Phoenix – vinul celei mai longevive formații etno rock românești a fost lansat toamna aceasta, la un târg de profil, și Cornelia și Lupu Rednic, care au lansat pe piața de profil “Vinul Lupilor”, în patru sortimente diferite, două albe și două roșii.

Close
Închide
  Close