MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 22:50

VIDEO/Show-ul Deliei pe muzica Antoniei la Elle Style Awards 2107!

Distribuie

Cel mai spectaculos eveniment al anului, Gala Elle Style Awards 2017, a avut parte, evident, și de o reprezentație muzicală pe măsură. Antonia, care a uimit asistența cu ținuta cu care a apărut la gală, s-a schimbat într-o salopetă mulată și a susținut un concert.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Toți ochii au rămas ațintiți pe Antonia în secunda în care și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Elle Style Awards, miercuri seară. Diva a venit însoțită de soțul ei, Alex Velea – ceea ce nu e ceva neobișnuit, și a purtat o mantie neagră pe sub care nu avea…mai nimic! Totuși, în momentul în care a urcat pe scenă pentru recital, bruneta a ales să se schimbe cu o salopeta ”Artsy”, care i se mula perfect pe corp și îi oferea o mai mare libertatea de mișcare decât ținuta anterioară.

Show-ul a fost, ca de obicei, unul incendiar, iar persoana care s-a bucurat cel mai mult de el a fost tocmai rivala ei de la categoria ”Best Pop Artist”, exuberanta Delia. Aceasta, îmbrăcată într-o ținută argintie (a strălucit și la propriu, și la figurat) s-a așezat în imediata apropiere a scenei și a dansat, mai întâi mai potolită, pentru ca apoi să se dezlănțuie cu o serie de mișcări provocatoare, care până la urmă au ”furat” jumătate din publicul Antoniei!

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu și Gala Elle Style Awards pe Libertatea.

Comentarii